Welkom
bij praktijk Isachee

WIE IS ISACHEE?


Mijn naam is Isabella Kreleger en ben intuïtief coach.

Mijn nieuwsgierigheid voor het onzichtbare energieveld en de holistische werking tussen lichaam, ziel en geest begon al op vrij jonge leeftijd.

Door bepaalde gebeurtenissen in mijn leven, begon ik een zoektocht naar mijzelf. In deze zoektocht ontdekte ik, dankzij cursussen en dromen die ik in de afgelopen jaren heb bijgehouden, een rode draad in de bewustwording van onbewuste patronen. Ik kwam er achter dat het hier om een terugkerend leerproces uit het verleden ging en dat het heel belangrijk is om de werking vanuit je onbewuste geest te kunnen doorzien.


Innerlijke stem

Doordat ik openstond voor de invloed van gedachten en krachten van buitenaf, zijn er angsten voor het onbekende ontstaan. Zoals het voelen van allerlei emoties van anderen. Ik had niet door dat ik zeer gevoelig was voor andermans energie en had niet geleerd hoe ik mij hier voor kon afsluiten.

Door naar mijn innerlijke stem te luisteren en deze energie te herkennen, en los te komen van de kinderlijke patronen van afhankelijkheid, heb ik me na jaren knokken kunnen afsluiten en de energie van anderen eindelijk kunnen omzetten in een positieve kracht zonder meer gevoed en onbewust gemanipuleerd te worden door invloed van anderen ( de media).


Wat kan je van anderen leren?

Een groot vraagteken in mijn leven was of ikzelf of de ander het probleem was.

De weerspiegeling van mensen uit mijn omgeving die ik destijds ontving, dwongen mij om eerst naar mezelf te kijken en dan pas naar een ander.

Wat willen zij onbewust projecteren op ons en wat leert ons de boodschap? Je hebt altijd een keuze om zelf te bepalen wat jij met deze situatie wilt gaan doen. 

Ik heb geleidelijk aan geleerd om situaties los te laten in plaats van ze in de hand te willen houden.

Je er tegen verzetten heeft mij geleerd dat je in een negatieve spiraal terechtkomt. Van actie krijg je weer reactie, met alle gevolgen van dien waarbij je de kans loopt om je eigen identiteit te verliezen. Om die reden vind ik het belangrijk om mezelf van tijd tot tijd eens onder de loep te nemen en te kijken wat voor rol ik speel.

Niet alleen naar de buitenwereld toe, maar ook naar mezelf ! 

Liefde, waarheid en levenskracht
Mijn grootste wens is andere mensen te begeleiden en coachen bij het vinden van hun zoektocht naar de kern van hun innerlijke kracht.

Deze wens is in 2006 uitgekomen en verwezenlijkt met een eigen praktijk in Muntendam.

Ik ben de mensen dankbaar die mij op deze weg hebben begeleid. Waaronder mijn gezin, familie, vrienden en de cliënten die mij de afgelopen jaren in vertrouwen hebben genomen.

Al mijn werkzaamheden zijn gebaseerd op emotie, spirituele ontwikkeling en het verkrijgen van persoonlijk inzicht op holistisch gebied. 

Mijn triade is Liefde, Waarheid en Levenskracht.

E-mailen
Bellen
Map
Info