Welkom
bij praktijk Isachee

Bewustwordingsproces en Coaching

Voor het vergroten van uw emotionele intelligentie en meer empathie ontwikkelen jegens je medemens.


Je wordt bewust gemaakt van je eigen leven en de treden die je daarvoor al hebt genomen. Zo kun je een andere wending geven aan de positie 

waarin jij nu verkeert. We kijken samen naar de blokkades en werken deze tot op de details uit. Je zal situaties niet meer als een probleem zien, maar als een uitdaging om jezelf te kunnen transformeren naar een hogere level. Dit alles gaat gepaard met een 10 stappen plan, waarbij ik eerst gebruik zal maken van een persoonlijke reading en een intakegesprek. Daarna kijken we naar een algehele aanpak. 

De bijbehorende opdrachten zal per persoon verschillend zijn en je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt en wat je los kunt laten. Mijn hoofdmotto luidt dan ook als volgt: Neem je verantwoordelijkheid in het leven en sta niet toe hoe anderen je gedrag kunnen bepalen! Vergeet niet te investeren in jezelf.


Prijs:

€ 104,50  ( 90 min.)Reading 

Door het vertalen van je houding en emoties, krijg je een heldere kijk en inzicht op jouw situatie.


Tijdens een reading concentreer ik mij op jouw energieveld. De beelden en de prikkels die ik hierbij krijg verwoord ik door naar jou. Omdat ieder mens verschillend is, krijg je een geheel uniek verhaal te horen. Dit verhaal kan met je emoties, verdriet, creativiteit, relatie, werk, school ed. te maken hebben. Je krijgt een spiegel te zien, zoals jij wordt waargenomen door de buitenwereld. De herkenning kan heel confronterend zijn, maar het geeft een duidelijk mogelijk beeld aan, hoe bewust jij van jezelf bent. Een reading is een boodschap voor jezelf, het zal je verrijken op je levenspad. Prijs:

€ 67,50  ( 60 min.)

E-mailen
Bellen
Map
Info