Welkom
bij praktijk Isachee

Op zoek naar je ware zelf. Wie ben ik ?

Zelfconfrontatie 

De hamvraag; Wie ben ik, wat wil ik, en wie wil ik zijn.... kom je vaak tegen. Men identificeert zich vaak met een ander zonder te beseffen dat deze persoon ook zijn eigen dualiteit en onvolmaaktheden moet overwinnen. De buitenkant lijkt altijd mooier dan de binnenkant.

Doordat je eigen fundamentele kwaliteiten niet aan het licht komen door het troebel zicht, dreig je jezelf te verliezen. Vaak beland je dan in een vicieuze cirkel. Door de disbalans in jezelf kunnen allerlei ziektes zich aandienen. Om je ego te kunnen transcenderen moet je de wil en kracht hebben om je schaduwkanten, zwakheden, verdriet, pijn en angst werkelijk onder de ogen te zien ( zelfconfrontatie).


Het leven als leerschool

Op deze manier kun je je innerlijke kracht naar boven laten stromen zonder begrenzing van buitenaf. Uiteindelijk leer je de spiegels die men je aanreikt te herkennen en kun je kwesties van keuzes en beslissingen op je leven toepassen die wel belangrijk voor jou zijn.

Daarnaast is het leven één grote leerschool met verschillende facetten en elke dag interacties met elkaar. Dit is aanwezig om de evolutie te ontdekken van de wet 'oorzaak en gevolg' en om de dualiteit in evenwicht één geheel te laten worden.


Jezelf leren accepteren.

Ik ben er heilig van overtuigd dat hoe moeilijk een mens er ook voor staat, hij bij tijden hulplijnen ( dit kan een familielid, goede vriend of buurman zijn ) aangeboden krijgt om verder met zijn of haar leven te gaan. We hebben allemaal de keus om in het NU te gaan leven en niet teveel stil te staan bij het pijnlijk verleden.

Als je stilstaat bij het verleden mis je de mooie momenten en kansen die zich aanbieden op jouw levenspad.

Ik weet uit ervaring dat we elkaar allemaal kunnen inspireren met onze energie en dat onze nieuwe denkwijze weer een positieve invloed zal hebben op de ander. Leer jezelf te accepteren! Stel jezelf de vraag: Wat zou ik willen?

Ik geloof dat ieder mens creatief met zijn energie kan omgaan en dat iedereen een doorgeefluik kan zijn. Dàt wil ik graag stimuleren!


Energie-reading
Herken jij jezelf hierin of heb jij andere problemen waar je tegenaan loopt? 

Maak een afspraak voor een energie-reading en kom er achter waar jij voor staat!E-mailen
Bellen
Map
Info